Blog

Valentijn: laten weten dat je elkaar graag ziet is nooit klef!

Valentijnsdag, een dag die bij velen een zucht ontlokt, maar voor mij doet het juist denken aan kostbare herinneringen gevuld met liefdevolle gebaren en onverwachte emoties. Als kind betrad ik op Valentijnsochtend met slaperige ogen de prachtig gedekte tafel, een plek waar eenvoudige maar betekenisvolle momenten werden geschapen. Mijn moeder, met haar hartverwarmende gebaren, gaf deze dag een speciale glans die tot op de dag van vandaag in mijn hart schittert.

Terugblik op liefdevolle herinneringen

De tafel was versierd met een servet vol hartjes en een potje hartjessnoepjes voor mijn vader en mij. Het was allesbehalve klef, eerder gevuld met een gezellige warmte die ons verbond. Het simpele gebaar van mijn moeder om deze donkere februaridag te verlichten, liet me voelen hoe diep ik geliefd was. Een ervaring die ik koester en die als een tijdloze schat in mijn geheugen ligt.

Op achtjarige leeftijd voelde ik de behoefte om mijn dankbaarheid te tonen. Samen met mijn grootmoeder koos ik zorgvuldig cadeautjes uit voor mijn ouders – twee tassen van Diddle en een kussentje met twee hondjes die muziek maakten. Trots paradeerde ik rond met mijn geschenken, maar een onhandig moment waarbij een tas de grond raakte, leerde me een waardevolle les. Deze imperfectie maakte het gebaar echter alleen maar echter en oprechter.

De betekenis van imperfecties:

De imperfectie van dat moment leerde me dat juist deze kleine ‘foutjes’ het geven zo authentiek maken. Het toont de oprechte intentie en kwetsbaarheid die inherent zijn aan het uiten van liefde. In de kern draait het om de waarde van de emoties en de liefde achter de gebaren, imperfecties en alles.

Dus waarom zuchten bij Valentijn? Laten weten dat je elkaar graag ziet, is nooit klef; het is eerder een uiting van oprechte genegenheid

WORKSHOP “You Let My Heart Spin”:

In Projecthuis willen we deze Valentijnservaring delen met onze speciale workshop: “You Let My Heart Spin.” Een kort maar krachtig moment waar je samen met je geliefde, kinderen of beste vriend(in) de draaischijf betreedt. Een unieke gelegenheid om te zeggen: “Ik hou van je.”

De workshop is ontworpen voor een intiem draaimoment, waar liefde en creativiteit samenkomen. Of je nu je romantische partner wilt verrassen, quality time met je kinderen wilt doorbrengen, of een bijzonder moment met je beste vriend(in) wilt delen, deze workshop biedt de perfecte gelegenheid.

Workshop Details:
 • 1 uur draaiplezier
 • Kies om tapas schaaltjes te draaien of ga voor 1 grote schaal
 • Samen creëren
 • Chocolade
 • Alle klei en tools die je nodig hebt tijdens jullie geborgen moment
 • Privémoment (max. 4 personen)
 • 4 tapas schaaltjes biscuit afgebakken of 1 grote schaal biscuit afegbakken
 • Mogelijkheid tot afbakken van meerdere werken achteraf (meerprijs)

Voor wie?

 • Iedereen die graag liefde geeft en krijgt
 • Je hoeft geen ervaring te hebben
 • maar als je ervaring hebt, zien we graag je skills.
 • Kinderen vanaf 4 jaar
 • jij + Met of zonder kinderen + partner of vrienden + …
 • Kinderen kunnen niet alleen komen.

Wanneer:

Tijdens de week van 12-18 februari.: krokusvakantie

In deze Valentijnsperiode nodigen we je dus uit om de waarde te ontdekken van kleine gebaren, imperfecties te omarmen en liefde te vieren in al haar echtheid. Laat de liefde draaien en creëer samen mooie herinneringen.

Met liefde,

Ester

Lees meer